-4 C
Skopje
18.1.2019 - 23:32

Ознака: возен ред

Изменет возниот ред на ЈСП „Скопје“

Возниот ред на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ е редуциран поради новогодишните и божикните празници и зимскиот училишен распуст. Вo понеделник, на Божик, автобусите од јавниот...

Изменет возен ред за новогодишните и божикните празници

Автобусите од јавниот превоз во Скопје за новогодишните и божикните празници  ќе сообраќаат по изменет возен ред. В понеделник на 31 декември автобусите од...

Автобуските дисплеи понекогаш и дезинформираат

Наместо да информираат, дисплеите на автобуските станици на јавното сообраќајно претпријатие понекогаш дезинформираат, а патниците не можат да си го испланираат времето. На оние...