18.3 C
Skopje
19.8.2019 - 0:16

Ознака: „Воздушно патролирање“

Прво името, сега и небото

Два борбени авиона вчера во утринските часови извршија прелетувања над Македонија во рамките на мисијата „Воздушно патролирање“ (Ер полисинг) на НАТО. Со ова практично...