-4.2 C
Skopje
21.1.2020 - 10:57

Ознака: „Воени кучиња“

„Воени кучиња“ го освои првото место на интернационалниот натпревар „Филм конверт“

Македонски краток филм „Воени кучиња“, на режисерите Пеце Здравковски и Бојан Соклевски, го освои првото место на интернационалниот натпревар за краткометражни филмови  „Филм конверт“.  –...

„Воени кучиња“ повторно во трка за прво место на интернационален натпревар

Македонски краток филм „Воени кучиња“, на режисерите Пеце Здравковски и Бојан Соклевски, повторно е дел од интернационален натпревар за краткометражни филмови, овој пат на...