Ознака: водомер

Нови водомери за автоматско читање во Жданец и во Трнодол

На дел од територијата на општината Карпош од денеска ќе започне замена на старите водомери со нови, кои во иднина ќе овозможат автоматско читање...

Исто ли е водомер и мозок?

Умните рекле: злото е во природна предност пред доброто. Седни до човек болен од грип, и ќе се разболиш. Седни до здрав, нема да...