Ознака: водомери

Битолчани ги бркаат инкасаторите на ЈКП „Водовод“

Контролата покажа дека некои водомери не се прочитани со години и не ја прикажуваат реалната состојба за потрошената вода, изјави директорот на ЈКП „Водовод“...

Замена на 28 илјади водомери во Куманово

Благодарение на проектот финансиран од ИПА фондовите ЈП Водовод Куманово во наредниот период ќе изврши замена на старите водомери со нови електронски со што...

Dragon Ball Super (Dub) Episode 131 at AnimeHeaven dragon ball super anime heaven

Watch King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi Episode 6 at GoGoAnime gogoanime re zero