9.4 C
Skopje
20.4.2019 - 22:49

Ознака: водолија

Доба на водолијата (аквариус)

Во време кога станува сѐ поопасно да се изрази сопственото мислење, кога да се направи тоа е еднакво на малечка револуција. Симболично, за Европа,...