16.9 C
Skopje
24.5.2019 - 21:49

Ознака: водоводна мрежа

Утре без вода делови од општина Центар

Заради дефект на затворач на водоводна мрежа со пречник 300 мм на ул. „Димитрие Чупоски бб“ (пред Просветно Дело), утре без вода ќе бидат...

МФ: Седумдесет и два капитални проекта за подобри услови за живот...

Градинка, јавни објекти, водоводна мрежа, локални патишта се некои од капиталните инвестиции што се реализирани изминатата година, преку Проектот за подобрување на општински услуги...

Во Долно Лисиче се реконструира водоводната мрежа

Со помош на средства од ИПА-инвестицискиот фонд на ЕУ, општината Аеродром ја почна реконструкцијата на 10 краци од водоводната мрежа во Долно Лисиче, поточно...

Се реконструира водоводната мрежа во Долно Лисиче

Општина Аеродром ја почна реконструкцијата на водоводната мрежа на улица „1“, од крак еден до крак 10 во Долно Лисиче, со средства обезбедени од...

Поголем дел од Тетово без вода за пиење

Дефект на примарна водоводна мрежа односно една од главните цевки во Тетово е причина да нема вода во поголем дел од градот. Јавното комунално...

Реконструкција на водоводната мрежа во повеќе делови на Кичево

За да се подобри водоснабдувањето во градот, намалат дефектите и губитокот на вода, ЈКП „Комуналец“ Кичево, пристапи кон целосна реконструкција на секундарната водоводна мрежа...