Ознака: Водно

„Прв до врв“ в недела шести пат на Водно

„Прв до врв 2018“ ќе се одржи утре шести пат на Водно. Планинарско-спортскиот настан предвидува трки во планинско трчање, планински и друмски велосипедизам. Трката...

Граѓанските здруженија против гасоводната траса и уништувањето на Водно

Голем број граѓански иницијативи се здружија и ги повикаа скопјани на собир против изградбата на гасовод по должината на планината Водно. Собирот ќе се...