15.8 C
Skopje
18.10.2021 - 18:34

Ознака: водење љубов

Спомениците од НОВ како места за водење љубов

Хрватскиот уметник Антонио Гргиќ работи проект со наслов „Споменици - некрополи на НОВ како места за водење љубов“ и остава свој имејл за прибирање...