Ознака: водечки учител

Кој е Михаел Ајванхов, водечкиот учител на западнaта езотерија во 20...

Светски познатиот духовен учител од битолското село Српци е можеби единствениот Македонец досега што имал и сѐ уште има толку големо влијание меѓу илјадници...