Ознака: воденица

Тркалото на животот

Некогаш, не многу одамна, останала Сегашноста без работа. Немала ниту пари, ниту работа за да може да си купи храна за да јаде и...

Бошкоски: Апсењето кај Воденица е настан што сакам да го заборавам

Мене ми е многу жал што се случи таков настан, настан што сакам да го избришам од мојата меморија, но еве со денешново судење...