32.3 C
Skopje
21.7.2019 - 17:40

Ознака: водач

Водач на мексиканска црква обвинет за силување и детска порнографија

Водачот на една црква со седиште во Мексико, за која се проценува дека има над од 1 милион следбеници низ целиот свет, беше уапсен...

Каков водач сакаме?

Стево Пендаровски стана првиот претседател на новоименуваната држава Република Северна Македонија. Нема човек со минимум личен демократски капацитет, со културни манири, домашно воспитување и...

„Аполон – водач на македонскиот бунт“

Пред неколку дена од печат излезе книгата „Аполон - водач на македонскиот бунт“ од адвокатот и публицист Ставре Џиков и проф. Марјан Иваноски од...