Ознака: вован и лекус

Џастин Трудо помина слично како и Зоран Заев во разговорот со...

Руските комичари Вован и Лекус нападнаа повторно, со што целта на нивната несолена шега овој пат беше канадскиот премиер Џастин Трудо, кој верувал дека...