Ознака: вмц

Волонтерите од ВМЦ и студентите се вклучија во работата на ковид-центрите

Лекарите и медицинските сестри од Воениот-медицински центар (ВМЦ) и студентите кои се на шеста година студии на Медицинскиот факултет во Скопје од денес почнаа...