Ознака: Влхова

Влхова е незапирлива, трета победа за шест дена

Петра Влхова од Словачка ја забележа третата победа во Светскиот куп (СК) во алпско скијање, во рок од шест дена, триумфирајќи на ноќниот паралелен...

Влхова доминира во светското скијање, Шифрин во втор план

Многу ја почитувам Шифрин, таа е голема шампионка и дефинитивно нашиот ривалитет нѐ прави двете да се трудиме да бидеме подобри, вели Влхова, која...