21.9 C
Skopje
23.10.2019 - 18:00

Ознака: вложување пари

Илузијата на пирамидалните штедилници во нагорен тренд

Повозрасните читатели сѐ уште многу добро се сеќаваат на некои интересни случувања од првите години на осамостојувањето на државава, кога беа особено актуелни неколку...