5.6 C
Skopje
19.10.2021 - 8:50

Ознака: Влатко Јаневски

Саше Љолес го опеа „Градот“

Саше Љолес неодамна го промовира својот проект „Љолес“, кој е негов авторски проект, како и песната насловена „Градот“. Автор на музиката и на текстот е...