Ознака: Влатко Лозаноски-Лозано

Лозано со „Мајко“ освои регионална музичка награда на МАС

Популарниот македонски пејач Влатко Лозаноски-Лозано со песната „Мајко“, на Ена и на Лазар Цветковски, ја освои наградата за најдобра поп-нумера со фолк-мотиви на второто...

Сите песни на концертот Лозано ги испеа со публиката

По енергичниот почеток со „Километри“ се нижеа познатите хитови, а повеќето песни Влатко Лозаноски ги продолжуваше само за да може повторно да ја слушне...