Ознака: Влатко Андоновски

Андоновски – дел од успешната американска женска фудбалска приказна

Втора сезона сум во Реин. Имаме добар тим, спој на искуство и на младост, ја имаме и Меган Рапино, светскиот број 1, вели скопјанецот...