24.2 C
Skopje
25.4.2019 - 18:32

Ознака: Владо Ѓоревски

Дела и од Сирија на графичкото триенале во Битола

Годинава учествуваат автори од 167 држави Во Заводот и музеј во Битола е отворено деветтото издание на познатото Меѓународно графичко триенале, на кое годинава учествуваат...