Ознака: Владислав Гавриловски

Скопје низ десетици илјади фотографии

Владислав Гавриловски неколку години го фотографира Скопје и од тие фотографии создаде видео работено во хајперлапс-техника. Видеото е збир од неколку десетици илјади фотографии на...