10.5 C
Skopje
23.5.2019 - 5:34

Ознака: Владими Путин

Сенатскиот комитет откри кој ги реши изборите во САД

Во анализа изработена од страна на Комитетот за разузнавање на американскиот Сенат се наведува дека Русија и рускиот претседател Владимир Путин лично работеле да...

Кризата во самодовербата на Западот

Судбоносна грешка за западните сили ќе биде да ги отфрлат идеите и институциите што овозможија просперитет и стабилност во изминатите децении. Пред сè, САД...