-4.2 C
Skopje
26.1.2022 - 10:01

Ознака: Владимир Трпаноски

Претседателот на ЏФМ оствари работна посета на Европската џудо-унија

Претседателот на Џудо-федерацијата на Македонија (ЏФМ), Владимир Трпаноски, беше во работна посета на Европската џудо-унија (ЕЏУ). На покана на претседателот на ЕЏУ, Сергеј Соловеичук,...

Претседателот на Џудо федерацијата на Македонија учествува на изборниот конгрес на...

Претседателот на џудо федерацијата на Македонија (ЏФМ), Владимир Трпаноски, учествува на изборниот конгрес на Меѓународната џудо федерација во Будимпешта, на кој денес ќе биде...

Почнува проектот ,,Џудо во училиштата“

Вредностите од практикувањето џудо беа и се мотив за да го промовираме и популаризираме овој спорт. А клучниот чекор е спроведувањето на проектот ,,Џудо...