-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 6:54

Ознака: Владимир Роме

Дали Битола ќе остане енергетски град?

Во Битола, како традиционално енергетски град, деновиве завладеа загриженост по информациите дека интересот на младите битолчани за изучување на геолошко-рударската струка е речиси никаков,...