28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 14:25

Ознака: Владимир Попоски

Две илјади и единаесетта: Македонска Република

Почитувани, имам 49 години, лекар сум и никогаш не сум бил член на ниедна политичка партија. Ја напуштив Македонија пред 16 години. Со мене...