11.8 C
Skopje
24.9.2021 - 22:59

Ознака: Владимир Глигоров

Лошата политика е клучна за заостанувањето зад нова Европа

Податоците од крајот на минатата година покажуваат дека европската економија забавува, а сличен тренд се забележува и во Хрватска. За хрватската економија е најважно...

Се играше брзо, а со „шест на шест“ и многу поатрактивно...

ОД СТРУЧЕН АГОЛ Во досегашниот тек на Светското првенство во Германија и во Данска гледавме квалитетни и неизвесни мечеви, кои, сепак, не донесоа многу новини...