17.8 C
Skopje
26.9.2021 - 23:52

Ознака: Влада на РСМ

Две години од формирање на Владата: Создаваме држава со извесна европска...

Со форумот „Две години влада – отворено пред граѓаните“, претседателот на Владата, Зоран Заев, заедно со останатите заменици претседатели и министри во Владата, денеска...