32.4 C
Skopje
19.8.2019 - 18:43

Ознака: Влада Бајац

Слики од моите белградски години, 12

Другарството со Влада Бајац е особена приказна на мојот живот. Се зачна на почетокот од студиите и оттогаш расте и се збогатува, минувајќи, со...