Ознака: вкупен број

Од почетокот на епидемијата со ковид-19 се заразиле 22.607 лица во...

Вкупната бројка на ковид-дијагностицирани во нашата земја од почетокот на епидемијата изнесува 22.607,a бројката на оздравени пациенти е 16.949. Во земјава од ковид-19 од почетокот...