0.8 C
Skopje
27.1.2022 - 10:02

Ознака: „Вклучи се

Слоганот „Вклучи се, придвижи се и отфрли ги правилата“ е...

Сите хипици беа поврзани со љубовта кон музиката, омразата кон војната и презирот кон граѓанското општество, кое се задушуваше во својата самобаналност Официјален слоган-мото на...