28 C
Skopje
23.9.2018 - 16:49

Ознака: вишок килограми

Скоро секое петто дете во Србија е со вишок килограми

Речиси секое петто дете во Србија има вишок килограми, осум отсто од нив се дебели, а бројот на дебели деца од година во година...