16.1 C
Skopje
22.7.2019 - 5:56

Ознака: вифи-зрачењето

Снепчет е за дома, на училиште се учи

Кога некоја развиена држава ќе воведе нешто ново, а нашите власти ќе ги прашате дали такво нешто може да се направи и кај нас,...