4 C
Skopje
22.2.2019 - 12:04

Ознака: високо

Зошто не ми е грижа за високото образование

Кажете ми една земја во која илјадници луѓе можат 10 години да седат дома, да земаат плата, да им тече пензиски стаж и да...