Ознака: Висар Мулиќи

Изложба на Висар Мулиќи во „Чифте-амам“

Изложба со наслов „Вон боите“, на претставникот на косовската уметничка сцена Висар Мулиќи, ќе биде отворена вечерва, во 19 часот, во Националната галерија, во...