23.8 C
Skopje
17.9.2021 - 23:55

Ознака: виор

Спомениците однесени од виорот

Колку само беа далековиди нашите „шарени револуционери“ кога го уриваа Прометеј! Визионери беа и оние што му се нафрлија со прачки на споменикот на...