Ознака: Вински патишта

Винските патишта се отвораат за туристите

Промоцијата и презентацијата на висококвалитетните вина за туристите претставуваат нешто ново, егзотично и впечатливо, а сето тоа заедно со надалеку прочуената традиционална македонска храна...