6.8 C
Skopje
23.11.2019 - 3:52

Ознака: Вила Коернер

Се урива митот за „чист“ уметник

Искуството на визуелните уметници од педесетина земји од светот, вклучувајќи и дел од македонските, ја демистифицира економската бенефиција од тоа да се биде уметник Новите...