12.2 C
Skopje
13.11.2019 - 6:58

Ознака: Виктор Черномирдин

Низ фотографии раскажани добрите руско-македонски односи

Изложба на фотографии од самите почетоци од руско-македонските дипломатски односи до денес е отворена во холот на Македонската филхармонија. Меѓу нив се фотографии од...