Ознака: ВИКЕНД-ВАКЦИНАЦИЈАТА

Бизнисмените обединето ѝ се спротивставија на пандемијата

Oваа заедничка акција покажува дека ако се постигне консензус дека бизнисот и само бизнисот е приоритет, тој може во втор план да ги стави...