Ознака: „Виенски леден сон“

„Виенски леден сон“ на 9 илјади квадратни метри

Во центарот на Виена, пред Градското собрание, 25-та година едноподруго е поставено најголемото лизгалиште во Австрија, кое оваа година опфати површина од 9.000 квадратни...