32.2 C
Skopje
21.8.2019 - 14:32

Ознака: вид

И рибите гледаат во боја

Истражувањата докажале дека повеќето видови риби ги разликуваат сите бои видливи за луѓето, а некои можат да видат дури и повеќе Ако е познато дека...