-5.2 C
Skopje
24.1.2022 - 4:31

Ознака: видоизменувања

Докази што не се тоа и модификации што не се видоизменувања?!

Неколку дена по сведочењето на бившиот разузнавач Зоран Верушевски, како сведок во случајот „Таргет - тврдина“, во јавноста не стивнуваат и реакциите, но и...