16.1 C
Skopje
25.4.2019 - 22:13

Ознака: видео

Видеото на УСАИД го вклучи алармот

Реалната состојба во земјава со барања за азил, според податоците од МВР, не би требало да претставува причина за поголема загриженост, но препораките на...

ВАР би бил блескава иднина за ракометот

Според Брестовац, судиските грешки би биле сведени на минимум, Јагањац смета дека ВАР би требало да се користи и во ситуации на престап, чекори...

Мини маус кажа „да“

Еден посетител ѝ предложи брак на Мини маус во забавниот парк на Дизни во Орландо, САД, како што може да се забележи во видеото што...

Нов поглед на „големото јаболко“ – Њујорк во ултрависока резолуција

Њујорк, снимен со камера во ултрависока резолуција (12К), што дава нов поглед на американската метропола, е прикажан во импресивната воздушна снимка.

Бигорскиот манастир објави предвелгиденско видео „Страданијата Христови“

Бигорскиот манастир во пресерет на најголемиот православен христијански празник – Воскресението Христово, Велигден, подготви видео насловено „Страданијата Христови“, во кое се искористени материјали од...