Ознака: видеопроекција

Видеопроекција на Игор Грубиќ во МСУ

Видеопроекција и дискусија со хрватскиот визуелен уметник Игор Грубиќ во разговор со кураторката Јованка Попова ќе се одржи вечерва, во Музејот на современа уметност,...

Претставена „Тивка деструкција“ на Моника Мотеска

Малата просторија на монтажната галерија во Паркот на франкофонијата стана збирно место на голем број посетители за време на претставувањето на инсталацијата насловена „Тивка...