12 C
Skopje
25.9.2018 - 7:39

Ознака: Видеопроект

Видеопроект на Гоце Наневски во Прилеп

„Анатомија на векот“ е насловот на видеопроектот на уметникот Гоце Наневски што ќе биде прикажан вечерва, со почеток во 20 часот, во киното „Мис...