27.2 C
Skopje
18.7.2019 - 16:36

Ознака: видеонадзор

Воведување видеонадзор на гласачките места

Домот на народите на парламентот на Босна и Херцеговина вчера требаше да се изјасни за барањето на Пратеничкиот дом за разгледување на предлог-законот за...