Ознака: видеоасистент-судија

По две години Премиер-лигата е подготвена за ВАР

Во следната сезона 20-те стадиони на кои ќе се играат мечевите во Премиер-лигата ќе бидат опремени со технологија преку која одлуките ќе можат да...