14.7 C
Skopje
13.11.2019 - 13:12

Ознака: „Вивакс“

Зоолошката градина со нови клима-уреди за животните

Зоолошката градина во Скопје потпиша меморандум за соработка со фирмата „Вивакс“, со што на своите жители ќе им овозможи подобри услови за живеење. Всушност,...