Ознака: вештерките

Зошто црната и портокаловата се традиционални бои на Ноќта на вештерките

Ноќта на вештерките за многумина е омилен празник, поврзан со слатки мистериозни суштества и страшни настани. Карактеристичните бои на празникот, кој се слави на...