11.8 C
Skopje
24.9.2021 - 22:40

Ознака: „Вечерите на женски права“

Десетто издание на „Вечерите на женски права“

Десеттото јубилејно издание на „Вечерите на женски права“ ќе се одржи од утре до 8 март, во знак на годинешната тема за одбележување на...